Onkostenvergoeding per dienst (ipv per dag)

Opmerkingen

4 opmerkingen

 • Avatar
  Bart Haan

  Zou het jullie misschien helpen om het per eenheid toe te passen?

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  Samanta Hengst

  Bart, ik weet niet of ik je suggestie goed begrijp. We hebben het al als onkosten per eenheid (in dit geval dag) ingevoerd. Een werknemer voert vervolgens zijn uren in: in bovenstaande voorbeeld 1 uur op maandag en 6 uur op dinsdag. Het systeem geeft dan vervolgens  aan dat de werknemer zowel voor maandag als voor dinsdag onkostenvergoeding krijgt.

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  Bart Haan

  Oke, ik vermoedde dat je het ingesteld had als bedrag per dag en daardoor op 2 dagen de vergoeding krijgt. omdat de uren op 2 dagen geregistreerd worden. Wij hebben hetzelfde met de ORT in de VVT. Hier hebben wij per ORT uur een bedrag ingevuld per eenheid. Op deze manier kan de medewerker het aantal uur invullen waarop de medewerker recht heeft op de betreffende ORT. Bij jullie kunnen ze dan op een dienst die van maandag tm dinsdag loopt, op maandag een 1 invullen en dan krijgt de medewerker het bedrag 1 keer.

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  Samanta Hengst

  Bart, allereerst dank voor het meedenken. In de praktijk hebben we nu inderdaad aan de medewerker gevraagd alleen een 1 bij een van de twee dagen te zetten. Is dit ook wat jij bedoeld? Daarbij zijn we dus afhankelijk van het goed invullen door de werknemer. Het zou beter zijn als het systeem hier in meedenkt zeg maar. 

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.